0 varer
0,00 dkk

Digitalt understøttet faglighed og almendannelse 1

Bog 1: et overblik
198,00 dkk

Antal sider: 144

ISBN:
9788792914484

Digitalt understøttet faglighed og almendannelse 1

Bog 1: et overblik
Forfatter(e): Michael Paulsen & Jesper Tække (2018)

Hvordan kan man understøtte faglighed og almendannelse med digitale og almendannelsemedier? Denne bog giver et overblik over, hvordan digitale medier kan forstås og inddrages i undervisning til dette formål.

Bogen fokuserer på, hvordan elevers kundskaber, indstilling og eksistens kan styrkes ved hjælp af digitale medier og giver eksempler på muligheder og faldgruber i forhold til brug af it i undervisningen.

Undervejs inddrages dansk og international forskning, der diskuterer, hvordan man kan forholde sig til digital teknologi i undervisning. Læseren introduceres til forskellige medie- og teknologiforståelser og får værktøjer til at forholde sig til og arbejde med at udvikle god undervisning i et komplekst mediemiljø.

Det helt særlige for bogen er, at den retter sig mod en dansk skolekontekst, hvor didaktisk dømmekraft, demokratiske samværsformer og åndsfrihed er i højsædet.

Bogen henvender sig til alle undervisere, forskere, ledere, politikere og andre, som er interesseret i at forstå, udnytte og forholde sig til it og digitale medier i undervisningssammenhæng.

198,00 dkk

Antal sider: 144

ISBN:
9788792914484