0 varer
0,00 dkk

Lektiehjælp i SFO´en

Et samarbejde mellem pædagoger, lærere og forældre
40,00 dkk

Antal sider: 224

ISBN:
9788772816074

Lektiehjælp i SFO´en

Et samarbejde mellem pædagoger, lærere og forældre
Forfatter(e): Iben Valentin Jensen (2009)

SFO´erne har gennem de senere år fået en række nye opgaver. En af dem er at hjælpe børn med lektier efter skoletid. Denne bog præsenterer en teoretisk såvel som en praktisk indføring i lektiehjælpens verden.
Bogen er delt op i to dele med hver sit fokus. Første del tager konkret fat og forbereder læseren til at gå igang med lektiehjælpsarbejdet. Det traditionelle forhold mellem læreren og pædagogen er under opbrud, og bogen stiller skarpt på denne nye rolle, på pædagogens samarbejde med lærere og forældre, og der opstilles en række modeller til arbejdet med lektiehjælp og en projektmodel for lektiehjælp.

I anden del udfoldes lektiebegrebets historie og teoretiske udvikling, herunder det syn på mennesker der ligger til grund for bogens første del. Herudover indeholder bogen et dislogspil som ved hjælp af 64 dialogkort sætter lektiehjælp på dagsordenen og afdækker forskellige holdninger og positioner til lektier og lektiehjælp. Spillet kan frit kopieres og bruges i mange sammenhænge til at få gang i en debat. Desuden findes der en projektskabelon der også frit kan kopieres.

40,00 dkk

Antal sider: 224

ISBN:
9788772816074