0 varer
0,00 dkk

Kreativitet, teknologi og skabende processer

i makerspaces og fablabs
390,00 dkk

Antal sider: 348

ISBN:
978-87-92914-83-5

Kreativitet, teknologi og skabende processer

i makerspaces og fablabs
Forfatter(e): Rachel Zachariassen og Peder Møgelvang Pedersen (2024)

Denne bog henvender sig til alle, der ønsker at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning i makerspaces og fablabs. Bogens billedsprog og tekst bidrager til en visuelt æstetisk og inspirerende oplevelse, der kan hjælpe lærere, studerende og elever i gang med at udnytte de fantastiske makerspaces og fablabs, som dukker op forskellige steder i landet.

Bogen udforsker undervisningens fysiske rammer og udfordrer traditionel tavleundervisning med fokus på at understøtte læreres og studerendes forståelse for designprocesser. Med denne bog kan du komme skridtet videre med en undervisning, hvor du udvikler elevernes kreative og kritiske teknologianvendelse.

I første del af bogen præsenteres det faglige fundament, hvor udvalgte tilgange til kreativitet, teknologiforståelse og designprocesser præsenteres og leder frem til forfatternes egen model for undervisning i makerspaces og fablabs: ”Designmakermodellen”. I bogens anden del demonstrerer forfatterne deres omfattende undervisningserfaring med kreativ designundervisning, gennem en række undervisningsforløb med praksisnære illustrationer. Forløbene følger strukturen fra Designmakermodellen og kobler sig til forskellige fag, teknologier og sværhedsgrader. På den måde kan du som læser selv udvælge og tilpasse forløbene til din egen undervisning.

Redaktør: Morten Raahauge Philipps

390,00 dkk

På lager

Anmeldelser

Dette mesterværk, som er skabt af lektorene ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Peder Møgelvang Pedersen og Rachel Zachariassen, er ganske enkelt et “must have” hvis du som underviser, ligesom de, ønsker at blive inspireret og mere skærpet i at undervise i kreativitet og skabende processer i bl.a. makerspaces og fablabs, som bliver et mere og mere udbredt undervisnings mindset🙌🏻
Bogens indhold er udover at være med til at hæve barren for æstetiske udtryk, rigtig pædagogisk godt opbygget, så den tager dig som læser i hånden og åbenbarer kreative muligheder der er ganske jordnære og inden for rækkevidde👌🏼
En meget flot, velskrevet og æstetisk nydelse der forener didaktik med teknologi og skabende processer🖌️

Antal sider: 348

ISBN:
978-87-92914-83-5