0 varer
0,00 dkk

Salgs- og leveringsbetingelser

Priser
Alle priser ved levering er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms.

Køb via webshoppen:
Med kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard/Eurocard eller Diners. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering umiddelbart efter afgivet bestilling.

Køb med EAN.nr.
Fakturaen sendes elektronisk og betales elektronisk.

Køb med mængderabat (over 10 eks. af en vare)
Bestilles via u-p@u-p.dk – rabatten aftales konkret og fakturaen medfølger forsendelsen og betales via Fælleskassen med registrerings- og kontornr. 8411-0004152578 eller elektronisk via EAN-faktura.

Levering: Afhentning
Såfremt du selv ønsker at afhente din ordre på vores kontor, er der naturligvis ikke leveringsomkostninger forbundet med dit køb. Du kan betale kontant eller få en faktura med. Afhentning skal aftales på forhånd.

Leveringstid
Vi sender alle ordrer som breve/pakker med Post Nord på deres gældende betingelser, som pt. betyder at pakken omdeles er indenfor 4 hverdage, eksl. lørdag.

Leveringsomkostninger
Gældende forsendelseomkostning er DK-kr. 35,- uanset antal og vægt.

Rykkergebyr/renter
Hvis faktura/kontoudtog ikke betales pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales 2. rykker ikke, videregives kravet til inkasso, som herefter står for den videre inddrivelse.

Returret
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen.
Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af din faktura påført dine bankoplysninger. Du kan fortryde et køb ved

  1. at nægte at modtage varen
  2. at overdrage varen til postvæsenet
  3. at returnere varen på den angivne adresse

Fragtomkostningen ved at returnere varen til Unge Pædagoger påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en overførsel med det betalte beløb.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon 39291548 eller pr. e-mail: u-p@u-p.dk. Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købssummen tilbage.

Det med småt
Aftaler med Unge Pædagoger indgås på dansk. Når du handler på www.u-p.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse
www.u-p.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.

Håndtering af personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via www.u-p.dk til Nets på en sikker og krypteret SSL forbindelse, og gemmes ikke af www.u-p.dk. Personoplysninger transmitteres til www.u-p.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af www.u-p.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Supplerende oplysninger og ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder ISBN?
ISBN er bogens “personnummer”. Hvis du søger efter en bestemt bog og allerede har ISBN-nummeret, kan du indtaste dette i søge-boxen og klikke af ud for ISBN (udelad venligst eventuelle bindestreger og mellemrum).

“Udsolgt fra forlaget” – kommer bogen så igen?
Nej, desværre! Forlaget har i hvert fald ikke planer om et genoptryk.

Har I ikke bøger på UDSALG?
Udsalgsbøger fremgår af forsiden nederst eller ved at klikke her.

Kan jeg få refunderet mit abonnement?
Et abonnement følger kalenderåret. Vi refunderer ikke!

 

Send til en ven