1 vare
498,00 dkk

Eksamen og censur i professionsbacheloruddannelserne

en håndsrækning til vejledere, eksaminatorer, censorer og studerende
198,00 dkk

Antal sider: 209

ISBN:
978-87-90220-93-8

Eksamen og censur i professionsbacheloruddannelserne

en håndsrækning til vejledere, eksaminatorer, censorer og studerende
Forfatter(e): Britta Hørdam, Steen Hundborg & René B. Christiansen (2011)

Eksamen er en tilbagevendende begivenhed i uddannelsessystemet. Den kan fylde rigtig meget i både studerendes og undervisernes bevidsthed, selv om eksamensperioden i forhold til undervisningsåret fylder væsentligt mindre. Denne bog er ment som en hjælp til at få eksamen og aktiviteterne omkring eksamen lidt ned på jorden − for alle parter om bordet, også censor; ikke for at undervurdere eller nedskrive betydningen af eksamen eller aktiviteterne omkring eksamen, men for at man ikke skal bruge unødvendig tid og kræfter herpå.

Formålet med og fokus for denne bog er derfor at præsentere faktuel viden samt give nogle redskaber, som alle parter: undervisere, eksaminatorer og censorer har brug for i forbindelse med deres funktion på de mellemlange videregående uddannelser. Bogen indeholder også en samlet præsentation af de bekendtgørelser og retningslinjer, der knytter sig til eksamination og censurering på professionsbacheloruddannelserne.

198,00 dkk

Anmeldelser

Bogen kommer godt omkring det, forfatterne kalder for et "ømt emne", og den samler relevant viden for de implicerede parter. Det vil sikkert glæde mange, hvis alle eksaminatorer, censorer, uddannelsesledere og studerende vil tage sig tid til at læse denne bog. På den måde vil alle fremadrettet have et fælles udgangspunkt for eksamenssituationen.

Antal sider: 209

ISBN:
978-87-90220-93-8